×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 5. december 2019, Kl. 15:45 til kl. 17:30

Velkommen til et nyt år med minikonfirmander. Alle jer, der går i 3. og 4. klasse, og der er også altid en eller to minikonfirmandassistenter fra 5. eller 6. klasse.

Det er ret sjovt at gå til minikonfirmand, siger sidste årgang. Vi giver os tid til at lære hinanden at kende, og vi begynder altid med saft og et stykke franskbrød. Vi besøger kirken og kravler helt op i kirketårnet, vi bliver klogere på, hvad det er, vi tror på. Vi ser animationsfilm, der fortæller, hvem Jesus var, eller hvad etik er. Vi lærer nye sange, og vi leger. Vi holder pause, så der også bliver tid til at lege gemme. Anden søndag i advent opfører vi julekrybbespil i Føns Kirke, bagefter er der „juletræ” i Føns gamle skole. Og så finder vi en dag, hvor vi sover sammen i konfirmandstuen.

Der er meget andet, der også er planlagt til minikonfirmanderne og børnefamilier: pizzagudstjenesterne, fastelavnsgudstjeneste ligesom de to udendørsgudstjenester hvert år også er oplagte gudstjenester for børnefamilierne.

Og så er der selvfølgelig: Velkomstgudstjeneste med en lille gave og pølsebrød søndag 27. oktober kl 10.30 i Husby kirke.

Minikonfirmand:

Torsdage kl. 15.45 – 17.15 i perioden fra efterårsferien og til jul i konfirmandstuen i Føns. 

Meld jer til hos Vita på

via@km.dk eller på 40 42 87 40

eller på Margrethe@4kirker.dk

Kh Margrethe og Vita

Medvirkende
Margrethe Ingemann, Vita Andreassen
Sted Konfirmandstuen i Føns, Ronæsbrovej 18, 5580 Nr. Åby