×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 26. maj 2019, kl. 10:30

Kære Børnefamilier i ’Den Blå Firkant’!
I inviteres hermed til “småbørnstræf i Føns Kirke søndag d. 26. maj kl. 10.30!
Lige nu forsøger vi at være med til at skabe stærke fællesskaber på tværs af landsbyerne også for småbørnsfamilier via de forskellige kirker.

Kom og vær med til at gøre denne sammenkomst, hvor alt er planlagt, så de mindste kan
være med, til et af forårets højdepunkter, hvor vi mærker, at der er mange, der er begejstrede for vores smukke område, som vi kalder ’Den Blå Firkant’.

Vi synger og leger os gennem den korte gudstjeneste på kun 30 - 40 minutter, og børnene får den store gevinst, at de bliver trygge ved hinanden, ord og sange, kirkens smukke gamle rum og jer voksne, som de ser nu og i fremtiden i institutioner og skoler. Vi har også en lille pixibog med en smuk bibelsk fortælling til alle børn op til skolealderen.


Der bliver også tid til at netværke og hilse på over et pølsehorn, juice og kaffe. Der er god
plads i midtergangen og i våbenhuset.


Herudover kan vi fortælle, at vi overvejer at opstarte babysalmesang efter sommerferien, det kunne være spændende at høre jeres tanker om det! Ligeledes kan vi fortælle, at Margrethe har startet et børnekor for børn fra 2. klasse og op. Vi øver i konfirmandstuen i Føns hver tirsdag. Her er der et rigtig godt sammenhold, hvor børnene lærer hinanden at kende på kryds og tværs. 

Medvirkende
Vita Andreasen
Sted
Føns Kirke - De 4 Kirker