Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

KirkeKino - 'Ustyrlig'

SEP
23

KirkeKino - 'Ustyrlig'


Dato Lørdag d. 23. september 2023, kl. 10:00
Sted Postbakken 4, 5580 Nørre Aaby
KirkeKino - 'Ustyrlig'

'Ustyrlig'

Lørdag, 23. september kl. 10.00

I det danske drama ’Ustyrlig’ er året 1933, den 17 årige Maren elsker fest, farver, kærlighed og eventyr. Dog bliver hun af sin mor dømt vild og uregerlig, og det fører til, at myndighederne erklærer hende ’lettere åndssvag’. Maren bliver sendt til kvindeanstalten på Sprogø med det formål, at hun skal lære at opføre sig ordentligt.

Det er en film, der gør indtryk og som alle må se.

 

Kirkekino er et samarbejde mellem de 7 sogne: Nr. Åby, Asperup – Roerslev og de 4 kirker. Og filmen vises af frivillige i Nr. Åby Bio.  Efter en kort introduktion ser vi filmen sammen, og Vita Andreasen leder samtalen efter filmen – ofte har andre set noget andet, end du selv så. Det er inspirerende. Det er gratis at være med, de frivillige i biografen laver kaffe og the, og der kan købes pop corn, slik og chokolade.

 


Næste KirkeKino:    

Den store stilhed – årets vinder af Gabrielsprisen

Lørdag, 18. november kl. 10.00

Filmen 'Den store stilhed' handler om Alma, der lever et stille liv i et katolsk kloster. Kort før hun skal aflægge sine evige løfter som nonne, dukker hendes storebror Erik pludselig op uanmeldt. Han vil have sin del af arven efter deres far. Hans ankomst ripper op i en hemmelig tragedie fra fortiden, og alt imens ceremonien nærmer sig begynder Alma at miste fodfæstet. Hun har pludseligt svært ved at mærke den Gud, der skulle frelse hende.