Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Cykeldrengene fra Sdr. Åby i vildmarken

OKT
26

Cykeldrengene fra Sdr. Åby i vildmarken


Dato Onsdag d. 26. oktober 2022, kl. 19:30
Sted Føns gl. skole, Føns Strandvej 2A, 5580 Føns, Nørre Aaby
Pris
Gratis enttré
Cykeldrengene fra Sdr. Åby i vildmarken

Cykeldrengene, som har vundet femte sæson af DR1’s fjernsynsprogram: Alene i Vildmarken, og er nu klar til at brøle de magiske ord, »Hold kæft, vi har det godt!«, ud i jeres lokaler.

Foredraget omhandler dog meget mere end sejren i: Alene i Vildmarken, nemlig de to drenges helt særlige venskab fra 5 års alderen til nu – at dele livets op og nedture, samt at opnå mål i fællesskab.

Foruden sejren af Alene i Vildmarken, vil Emil og Nicklas også komme med hårrejsende fortællinger om deres jordomrejse på cykel, hvor de drog alene ud i den store verden som to 21-årige knægte og tilbagelagde 24.391 kilometer for at vende hjem som mænd. »Vores helt særlige styrke, er vores positive energi samt vores mentale værktøjer, hvor vi i foredraget b.la. vil belyse, disciplin, målrettethed, accept, motivation, selvindsigt, perspektiv, horisont, bevidsthed, positive affirmationer, at konsultere, evaluere og meget mere«, fortæller de to friske fyre.

Foredraget har i den grad til formål at inspirere folk til at leve og ikke overleve – indstilling er altafgørende – for uanset om du tror du kan eller ikke kan, så har du ret.

Under hele foredraget vil man kunne opleve alle de fysiske genstande, som har været en del af rejsen (Jorden rundt på cykel & Alene i Vildmarken). Cykler, udstyr, trofæer, pokalen fra Alene i Vildmarken samt andre genstande set på TV.

ONSDAG 26. OKT. KL. 19.30

FØNS GL. SKOLE - FRI ENTRÉ!